Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dublin Metros (487985) - Super Murcia (1364889) » 701457184: T70/R5

Copa 701457184 Información oficial sobre el partido 701457184 en Hattrick

24.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 5

The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 1 - 2 Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 0 - 1 Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Murcia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Pablos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dublin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Pablos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Francisco Pérez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Abel Miguel Couto va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Răzvan Vărzan, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Imanol Oriol Diaz de Dublin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Super Murcia

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Murcia va ser finalitzada des de l'esquerra per Geoffroy Gressier al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 137 Minuto 111 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rafael Imperial va anar a parar al cap de Gustavo Henrique Souto Maior que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Murcia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Murcia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Terje Reitan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Henrique Souto Maior va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.