Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Guazamara (1419236) - Villarredoms (313686) » 701456981: T70/R5

Copa 701456981 Información oficial sobre el partido 701456981 en Hattrick

24.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 5

U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 4 - 7 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido 0 - 9 Villarredoms Alineación oficial del equipo 'Villarredoms' en el partido
Tiene mucha potra 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Fruitós Colldeforns va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Guazamara i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guazamara va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Renaat Moreel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Yoeri Francke es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Guazamara, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de Fruitós Colldeforns per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Celso Boqueixón de Guazamara es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alberto Vázquez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Guazamara i 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Guazamara Celso Boqueixón, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang). El marcador continuava 4 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Fruitós Colldeforns xutant per a Guazamara va fer anar la pilota just on la volia, però 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang), molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Villarredoms

Goles Goles

  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Villa's seguien lluitant fins al final. Al minut 51, fruit d'aquests esforços, Ramon Àngel Albentosa va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 72 minuts de joc, Ramon Àngel Albentosa, corrent com un esperitat, superà primer Miguel Tenarre per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adrián Cabañero per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de César García Sala que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Arcelino Cabral va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 260 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Arcelino Cabral va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 253 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En José Aníbal da Guia Jr. va fer una estirada espectacular al minut 20, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Lluís Maria Porcar.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 83 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sven-Gösta Bernquist va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Lluís Maria Porcar de Villa's, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 97, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 101 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villa's a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sven-Gösta Bernquist va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César García Sala es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Villa's 唐 (Tang) 光阳 (Guangyang) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Aníbal da Guia Jr. es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Guillem Sanmartí va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Villa's, Arcelino Cabral, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 7 al marcador.