Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoshi CF (1460991) - Eric Castel Juniors (990658) » 701346291: T70/R4

Copa 701346291 Información oficial sobre el partido 701346291 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido 1 - 2 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido 1 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoshi CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Yoshi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lutz Koerner, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Josu Acerete va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hugo Dréno arribés a peus de Rowan Bolt, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Juniors el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Juniors sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gian Maria Cappiello, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Josu Acerete va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Juniors, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Milan Vujičić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Roeland Andresen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Juniors va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hugo Dréno s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rowan Bolt de Juniors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.