Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MOLLET UE (773878) - J.A (1365552) » 701345681: T70/R4

Copa 701345681 Información oficial sobre el partido 701345681 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 1 - 3 J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 2 - 1 J.A Alineación oficial del equipo 'J.A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF MOLLET UE

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): MOLLET va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Edvaldas Jeruševičius va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Dion Silvestre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MOLLET se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): MOLLET van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Fredrik Rosborn no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Dion Silvestre del MOLLET ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

J.A

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Mateu Angeriz va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, J.A es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Yisaschar Yeshayahu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Passaven 70 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ahmed Abd El Halim va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Ryan Arthur va estar a punt de posar per davant a J.A amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Firas Amir va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Julio Aller va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Eliseo Txebeltza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rahman Haj Ali va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mateu Angeriz.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ryan Arthur de J.A es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.