Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Lealtad (1587590) - Racing de la Laguna (1601713) » 701345559: T70/R4

Copa 701345559 Información oficial sobre el partido 701345559 en Hattrick

17.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 4

C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido 2 - 3 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido 0 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Lealtad

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CDL, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Milton Elhordoy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Leguina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 101 (Ocasión de contra de falta): CDL van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 101 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Zois Karaiskakis no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CDL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lucian Botezatu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de CDL, Zois Karaiskakis, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de CDL Maximilian Wannek no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Waldemar Gorbacz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de CDL Milton Elhordoy, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Waldemar Gorbacz. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Luis Leguina, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Waldemar Gorbacz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CDL i 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Lucian Botezatu de CDL va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.

Racing de la Laguna

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vicente Vinuesa de Racing va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aioro Kurutziaga que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 274 Minuto 41 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 41 la va desaprofitar Rinos Gkittis de Racing, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Juan Turpín no va ser aprofitada per en Gonzalo Fernán Pérez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Honorato Esaís.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Lluís Albornà de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rinos Gkittis de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Dolarea de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rinos Gkittis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Waldemar Gorbacz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Racing.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Sergio Castellnou va clavar el 2 - 3 per a Racing amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jesús Granada de Racing va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.