Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Can Vidalet (1417420) - cuatro mataos (1595695) » 701191153: T70/R3

Copa 701191153 Información oficial sobre el partido 701191153 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

AD Can Vidalet Alineación oficial del equipo 'AD Can Vidalet' en el partido 1 - 4 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AD Can Vidalet Alineación oficial del equipo 'AD Can Vidalet' en el partido 0 - 2 cuatro mataos Alineación oficial del equipo 'cuatro mataos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Can Vidalet

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Klaus Roggenbucke estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio Álvaro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 21.

cuatro mataos

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Salvador Olano per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 136 Minuto 61 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Silvester Van Der Meiren es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Igoin Adanez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 61 passava a ser 1 - 2.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Igoin Adanez va augmentar l'avantatge de cuatro a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vidalet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Euloxio Badolo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del cuatro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en José Ramón Sanseverino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Jorge Dora va encarar al porter al 25, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aitor Santibáñez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Juan Roa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Magne Næsheim va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): cuatro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Jorge Dora va quedar-se sol davant el porter Magne Næsheim, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jorge Dora es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.