Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MegacristianosFC (314446) - Casas Bajas F.S (490564) » 701190985: T70/R3

Copa 701190985 Información oficial sobre el partido 701190985 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

OU Fans Alineación oficial del equipo 'OU Fans' en el partido 1 - 0 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OU Fans Alineación oficial del equipo 'OU Fans' en el partido 1 - 2 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,3 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OU Fans

Goles Goles

  • 119 Minuto 109 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Fans va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mirko D'Adorante va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mirko D'Adorante va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Mihai Hopulele va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fans a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Edmund Stawirej va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Fans va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Herminio Mattei va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simone Arcangelo de Fans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Casas Bajas F.S

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Lancelot Paysant va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Casas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leonardo Volpe va desviar el xut final de Dorian Kapałka després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): František Kyselka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Casas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Damasco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mirko D'Adorante es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Casas van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Antonio Damasco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Damasco que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 110 (Ocasión por el centro): František Kyselka quasi aconsegueix empatar per Casas al minut 110, però Leonardo Volpe va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Casas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan František Kyselka es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fryderyk Więdłocha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.