Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almería C.F. (311032) - AIMARTXO (1420562) » 701190912: T70/R3

Copa 701190912 Información oficial sobre el partido 701190912 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Almería C.F. Alineación oficial del equipo 'Almería C.F.' en el partido 1 - 3 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Almería C.F. Alineación oficial del equipo 'Almería C.F.' en el partido 3 - 3 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,4 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almería C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Almería, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Sergio Rezusta per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Almería va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però 谢 (Xie) 友源 (Youyuan) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 101 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 101 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Iluntso Etxeluz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 余 (Yu) 弘庆 (Hongqing) de Almería amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Adolfo Agrafojo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): AIMARTXO va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 102. Matthias Dony va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104, un xut de Roberts Semerjaks des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Aparício Carpinteiro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AIMARTXO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 274 Minuto 48 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 48 la va desaprofitar Aparício Carpinteiro de AIMARTXO, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Petri Osanen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del AIMARTXO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Fuentes Campos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matthias Dony que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonel Pacheco Lopes de AIMARTXO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Serra.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Leonel Pacheco Lopes va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.