Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castellon Nui (798374) - Tarantula CF (1368663) » 701190214: T70/R3

Copa 701190214 Información oficial sobre el partido 701190214 en Hattrick

10.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 3

Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido 0 - 2 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido 1 - 5 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castellon Nui

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Castellon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Falas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manèu Detrell de Castellon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tarantula CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Anselm Blomqvist va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Michaël Parmentier va augmentar l'avantatge de Tarantula a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sean Smelie que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tarantula va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Sánchez va desviar el xut final de Marco Perez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Sergio Yanguas Benito va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): Kálmán Bots va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.