Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701182067

Copa 701182067 Información oficial sobre el partido 701182067 en Hattrick

10.08.2022 12:30:00

Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido 0 - 5 Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido 0 - 4 Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pammakaristos de Gamonal

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Vittorio Standen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pammakaristos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Machotes F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Pere Josep Baqués va posar els visitants Machotes per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pere Josep Baqués va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 11, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Machotes, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo Bellosi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Machotes, Gonzalo Muñoz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Moraga, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Manuel Traller des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gonzalo Muñoz després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Krispin Otazabal va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Krispin Otazabal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gonzalo Muñoz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Francisco Moraga de Machotes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.