Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desertia (1417967) - Harapos (311421) » 701008680: T70/R2

Copa 701008680 Información oficial sobre el partido 701008680 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 3 - 2 Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desertia Alineación oficial del equipo 'Desertia' en el partido 2 - 1 Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,4 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desertia

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Luigi Serina va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Desertia i marcant el 1 - 0.
  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Nazım Hikmet Dilsoy va demostrar la seva experiència quan al minut 19 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 0. És un murri!
  • 109 Minuto 64 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Linus van Blitterswijk es va complicar la vida al minut 64 intentant esquivar Aparício Ferreirinho en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Harapos, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Ben Eversmann, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Desertia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rolandas Ružas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Al minut 101, Nazım Hikmet Dilsoy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yvan Sorgen de Desertia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Per Albertsen de Desertia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Rolandas Ružas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lizardi Larrikoetxea va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Desertia i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Casimiro Menaballi va xutar fora per a Desertia, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Desertia, Diego Jug, col·locà la pilota just a les mans d'en Lizardi Larrikoetxea. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Desertia, Udo Haberland, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Desertia Luigi Serina va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Harapos

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de José Calante que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Elkano Artzalluz xutant per a Harapos va fer anar la pilota just on la volia, però Diego Jug, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): José Calante de Harapos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Justo Gil Pérez de Harapos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Harapos Sandoa Badorrey, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diego Jug. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jorge Pita de Harapos anava molt fort i col·locat però Diego Jug no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.