Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lindros (776659) - Sinnsen Racing Club (987952) » 701007280: T70/R2

Copa 701007280 Información oficial sobre el partido 701007280 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

poiuytrewq Alineación oficial del equipo 'poiuytrewq' en el partido 5 - 3 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
poiuytrewq Alineación oficial del equipo 'poiuytrewq' en el partido 2 - 0 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

poiuytrewq

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 17 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Miguel Alberto Gabaldón llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a poiuytrewq per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bert Jan Spits, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): En João Vasco Bonifácio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): poiuytrewq va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aytekin Aksoy va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Toni Poquet.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lull Bix va xutar fora per a poiuytrewq, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Marc Clarà va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miguel Alberto Gabaldón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a poiuytrewq.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Noble Radford de poiuytrewq, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Toni Poquet en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de poiuytrewq, William Zischg, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Cristian Dezcallar la va convertir en gol amb un remat de cap en Diego Mazas tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 86 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sinnsen, l'equip va recuperar la pilota al minut 107 i va contraatacar. En Cristiano Real va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sinnsen, José Ángel Benedetto, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sinnsen Oswald Billenstein, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de William Zischg. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ronnie Lunde de Sinnsen va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Sinnsen Amos Moshonov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. William Zischg es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.