Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperio Galáctico FC (799269) - Maitino One (1431551) » 701006974: T70/R2

Copa 701006974 Información oficial sobre el partido 701006974 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido 2 - 1 Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imperio Galáctico FC Alineación oficial del equipo 'Imperio Galáctico FC' en el partido 2 - 0 Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperio Galáctico FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Tiburcio Meira de Galáctico va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Adrián Jiménez Gago, que no va perdonar.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tiburcio Meira la va rematar Alberto Mínguez Pérez amb una magnífica volea que va fer pujar per a Galáctico el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Ryan Jones de Galáctico va intentar batre la porteria rival al minut 23 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Galáctico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Edmundo Fontes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Edmundo Fontes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Edmundo Fontes de Galáctico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Maitino One

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Maitino va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 6, quan Suso Eleta, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Maitino va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Ilarduya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Ametller de Maitino es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Sánchez Zarzosa de Maitino es va guanyar la targeta groga merescudament.