Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bicocas F.C. (1419991) - La Plaza c (993373) » 701006827: T70/R2

Copa 701006827 Información oficial sobre el partido 701006827 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Bicocas F.C. Alineación oficial del equipo 'Bicocas F.C.' en el partido 1 - 5 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bicocas F.C. Alineación oficial del equipo 'Bicocas F.C.' en el partido 0 - 4 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bicocas F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Bicocas va acabar amb la pilota als peus de Kanok Thaibumrung que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Bicocas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Ramón Bachs va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

La Plaza c

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Franco José Neto de Plaza va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Plaza va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Otsalar Bediaga.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Filemon Babicki de Plaza va fer un bon esprint per escapar-se de José Noboa i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Plaza va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Lino Oxman va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al 54 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Plaza augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Christian Edwards es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Filemon Babicki que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Plaza a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Christian Edwards va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Christian Edwards, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Christian Edwards va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Somnath Das de Plaza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.