Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Once Parcas F.C. (988499) - Taboada F.S (773629) » 701006514: T70/R2

Copa 701006514 Información oficial sobre el partido 701006514 en Hattrick

03.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 2

Estrella Roja de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Madrid ' en el partido 0 - 8 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Estrella Roja de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Madrid ' en el partido 0 - 8 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja de Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xico Lopes estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Óscar Molins, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Estrella van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Axel Feucht va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Molins.

Taboada F.S

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Taboada van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Magdaleno Maack va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Hans-Erik Salomonsen de Taboada va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Trajko Miladinoski, que no va perdonar.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Taboada augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hans-Erik Salomonsen es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Magdaleno Maack va augmentar l'avantatge de Taboada a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Magdaleno Maack va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): Ismu Ducoing va incrementar l'avantatge a 0 - 6 per a Taboada gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Taboada per augmentar la diferència al marcador a 0 - 7 al minut 77. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ismu Ducoing. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Trajko Miladinoski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Uğur Dalamer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): 韩 (Han) 文洋 (Wenyang), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Taboada va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Wilhelm Johansson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fauste Oruezabaleta va estar atent i va desviar la pilota a córner.