Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 698572628

Liga 698572628 Información oficial sobre el partido 698572628 en Hattrick

24.09.2022 19:15:00

Salgesch United FC Alineación oficial del equipo 'Salgesch United FC' en el partido 4 - 5 Glärnisch Fighters Alineación oficial del equipo 'Glärnisch Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Salgesch United FC Alineación oficial del equipo 'Salgesch United FC' en el partido 3 - 3 Glärnisch Fighters Alineación oficial del equipo 'Glärnisch Fighters' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salgesch United FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Fulvio Hari, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a United.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Gelson Piubellini de United va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 5.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 86 de partit i el marcador es posà 3 - 5 quan en Alfredo Bühlmann, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el United a l'empat.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passava el minut 89 del matx, quan l'atent Gelson Piubellini va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 4 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Glärnisch Fighters

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sako Trelc que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Glaronia.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Goran 'Son of a Gun' Ivanišević va augmentar l'avantatge de Glaronia a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Benjamín Bukčuliak de Glaronia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, un xut de Sako Trelc des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sako Trelc de Glaronia va fer un bon esprint per escapar-se de Eray Pektürk i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 5. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sako Trelc. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.