Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 698572618

Liga 698572618 Información oficial sobre el partido 698572618 en Hattrick

10.09.2022 19:15:00

fc saignant Alineación oficial del equipo 'fc saignant' en el partido 4 - 4 Glärnisch Fighters Alineación oficial del equipo 'Glärnisch Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc saignant Alineación oficial del equipo 'fc saignant' en el partido 2 - 1 Glärnisch Fighters Alineación oficial del equipo 'Glärnisch Fighters' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc saignant

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El porter de saignant va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adi Čaklovica va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de saignant pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gillis Behaegel va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): saignant va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 42, quan Rufino Mosqueira, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de saignant va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Elmar Habusta, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 1.

Glärnisch Fighters

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del saignant. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Goran 'Son of a Gun' Ivanišević la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Glaronia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 14.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sergey 'The One 'n Only' Fedorov va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Robert 'Roadblock' Kubica la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 2 al marcador.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Glaronia van mostrar una bona compenetració quan al minut 73 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Robert 'Roadblock' Kubica va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Goran 'Son of a Gun' Ivanišević, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Glaronia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Benjamín Bukčuliak va quedar-se sol davant el porter Eugenio Zanca, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sergey 'The One 'n Only' Fedorov va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sako Trelc va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lorenz Frisch, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.