Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 698454712

Liga 698454712 Información oficial sobre el partido 698454712 en Hattrick

17.09.2022 19:15:00

Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido 8 - 0 Peace Preachers Alineación oficial del equipo 'Peace Preachers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido 9 - 0 Peace Preachers Alineación oficial del equipo 'Peace Preachers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoney United

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Stoney s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Moritz Swoboda per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Moritz Swoboda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stoney pel centre va donar un gran resultat: el gol de Olaf Kleinert va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Mariano Portillo la va convertir en gol amb un remat de cap en Olaf Kleinert tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Olaf Kleinert, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Stoney.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Stoney va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nino Bokšić des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valerii Mikhailyuk es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Stoney va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Olaf Kleinert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 8 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Olaf Kleinert per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Geisbuehl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olaf Kleinert de Stoney la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Peace Preachers