Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los camorristas de Gotrek (1601495) - Anís Tenis (779778) » 698061763: T70/J3/VII

Liga 698061763 Información oficial sobre el partido 698061763 en Hattrick

13.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 3 / VII.1006 (39042)

Los camorristas de Gotrek Alineación oficial del equipo 'Los camorristas de Gotrek' en el partido 0 - 3 Anís Tenis Alineación oficial del equipo 'Anís Tenis' en el partido
0 - 1 Sabino Brozadas (26')
0 - 2 Gicu Armaşu (67')
0 - 3 Sabino Brozadas (89')
Los camorristas de Gotrek Alineación oficial del equipo 'Los camorristas de Gotrek' en el partido 0 - 3 Anís Tenis Alineación oficial del equipo 'Anís Tenis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los camorristas de Gotrek Alineación oficial del equipo 'Los camorristas de Gotrek' en el partido 0 - 2 Anís Tenis Alineación oficial del equipo 'Anís Tenis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los camorristas de Gotrek

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del Gotrek's no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Francisco Olazábal Solís perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diamantis Periandros! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gotrek's Diamantis Periandros quasi marca al minut 27 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rolando Granda l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Gotrek's van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Diamantis Periandros va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diamantis Periandros de Gotrek's va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Anís Tenis

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sabino Brozadas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Tenis va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gicu Armaşu va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Sabino Brozadas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Tenis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Bernhard Joachim Guttenberg va quedar-se sol davant el porter Alejandro Rubio Adán, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, André Duarte Fernandes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alejandro Rubio Adán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de André Duarte Fernandes després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Rubio Adán va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Miguel Ángel Villalar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Josep Ramon Barquet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ebbe Palmelund de Tenis es va guanyar la targeta groga merescudament.