Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cj Fc (1336388) - Futbolísimos C.F (1421971) » 698049888: T70/J2/VII

Liga 698049888 Información oficial sobre el partido 698049888 en Hattrick

06.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VII.794 (38830)

Cj Fc Alineación oficial del equipo 'Cj Fc' en el partido 3 - 0 Danadri Dragons Alineación oficial del equipo 'Danadri Dragons' en el partido
Huilmar Reynoso (4') 1 - 0
Bixintxo Zaldarriaga (29') 2 - 0
Nicolás de la Cueva (77') 3 - 0
Cj Fc Alineación oficial del equipo 'Cj Fc' en el partido 3 - 0 Danadri Dragons Alineación oficial del equipo 'Danadri Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cj Fc Alineación oficial del equipo 'Cj Fc' en el partido 7 - 0 Danadri Dragons Alineación oficial del equipo 'Danadri Dragons' en el partido
Es un cenizo 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cj Fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Cj va agafar avantatge al minut 4 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Huilmar Reynoso fent així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cj eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 29, Bixintxo Zaldarriaga va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cj pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolás de la Cueva va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bixintxo Zaldarriaga de Cj va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Osorio Ulloa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cj van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Garrido Martínez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Bixintxo Zaldarriaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Faes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Gutiérrez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Danadri Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Dimas Utrera va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jorge Salguero va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Isidro Esperun rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.