Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Sabina (486637) - LODARES FC (1371537) » 698044849: T70/J2/VII

Liga 698044849 Información oficial sobre el partido 698044849 en Hattrick

06.08.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VII.704 (38740)

Antequera F.C. Alineación oficial del equipo 'Antequera F.C.' en el partido 2 - 0 Atlético de España Alineación oficial del equipo 'Atlético de España' en el partido
Manuel Gabaldón (90') 1 - 0
Rodrigo Saavedra (91') 2 - 0
Antequera F.C. Alineación oficial del equipo 'Antequera F.C.' en el partido 2 - 0 Atlético de España Alineación oficial del equipo 'Atlético de España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antequera F.C. Alineación oficial del equipo 'Antequera F.C.' en el partido 1 - 1 Atlético de España Alineación oficial del equipo 'Atlético de España' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antequera F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Cabasés estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manuel Gabaldón va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 90.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 91 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Antequera. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rodrigo Saavedra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emiliano Romero va ridiculitzar a en Andrej Vidrík amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Antequera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Manolo Ezaval va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Diego Kortaxarena de Antequera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en Gerd Potthast va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Atlético de España

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Antonio Cacera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlético, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Antonio Cacera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xanti Bularra va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Gregório de Carvalho va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Simón Frutos va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jordie Pepper.