Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fanuidhol F.C (994343) - R.C.D. Mallorca (988226) » 698034853: T70/J9/VII

Liga 698034853 Información oficial sobre el partido 698034853 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.525 (38561)

petardets Alineación oficial del equipo 'petardets' en el partido 1 - 1 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
Josep Maria Navines (21') 1 - 0
1 - 1 Vicent Tarrazona (90')
petardets Alineación oficial del equipo 'petardets' en el partido 1 - 1 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
petardets Alineación oficial del equipo 'petardets' en el partido 2 - 0 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petardets

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Josep Maria Navines, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del petardets va deixar en bona posició a en Sergi Viladas per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El petardets se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en Cristian Gurri va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Óscar Calveri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Santiago Valle Martínez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Josep Maria Navines, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noè Tamarit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R.C.D. Mallorca

Goles Goles

  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Vermellons va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vicent Tarrazona aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vermellons va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Adrián Valda va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francés Grau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Vermellons van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Vicent Tarrazona des de l'esquerra va sortir desviat.