Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asterisk (1421910) - Minguitos FC (1340073) » 698033295: T70/J12/VII

Liga 698033295 Información oficial sobre el partido 698033295 en Hattrick

15.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 12 / VII.497 (38533)

La Vaca Voladora Alineación oficial del equipo 'La Vaca Voladora' en el partido 0 - 2 Ratas Muertas C.F Alineación oficial del equipo 'Ratas Muertas C.F' en el partido
0 - 1 Fernando Casa (20')
0 - 2 Heliodoro Sanjurjo (34')
La Vaca Voladora Alineación oficial del equipo 'La Vaca Voladora' en el partido 0 - 2 Ratas Muertas C.F Alineación oficial del equipo 'Ratas Muertas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Vaca Voladora Alineación oficial del equipo 'La Vaca Voladora' en el partido 1 - 1 Ratas Muertas C.F Alineación oficial del equipo 'Ratas Muertas C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Vaca Voladora

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Xeromé Cambados va ridiculitzar a en Sergio Jiménez Terol amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Xeromé Cambados va servir per deixar enrere el gegant Sergio Jiménez Terol al minut 89, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Ratas Muertas C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fernando Casa quedar desmarcat i marcar per a Muertas al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Heliodoro Sanjurjo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Txatxel Gartxuri. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pedro Carasa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Sammy Franklin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Muertas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Carasa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Pedro Carasa de Muertas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.