Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LASFARCS (1414943) - Tintoretto (1369450) » 698025668: T70/J9/VII

Liga 698025668 Información oficial sobre el partido 698025668 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.361 (38397)

Chapicoense FC Alineación oficial del equipo 'Chapicoense FC' en el partido 1 - 0 Casa Balear Alineación oficial del equipo 'Casa Balear' en el partido
Mikel Burgia (62') 1 - 0
Chapicoense FC Alineación oficial del equipo 'Chapicoense FC' en el partido 1 - 0 Casa Balear Alineación oficial del equipo 'Casa Balear' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chapicoense FC Alineación oficial del equipo 'Chapicoense FC' en el partido 2 - 0 Casa Balear Alineación oficial del equipo 'Casa Balear' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chapicoense FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 62 (Gol de falta): Mikel Burgia va donar a Chapicoense un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pedro César Gijón va superar els defenses rivals per velocitat al minut 20 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Salvador Patero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pedro César Gijón del Chapicoense ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Amatriain va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Otilio Montes per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Asín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Casa Balear

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Felipe Gonzaga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Nueno de Balear es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joel Canudes de Balear va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.