Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandakarallo (121903) - John Deere Trail (779591) » 698021292: T70/J7/VII

Liga 698021292 Información oficial sobre el partido 698021292 en Hattrick

10.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / VII.283 (38319)

mandakarallo Alineación oficial del equipo 'mandakarallo' en el partido 5 - 0 John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido
David Gutiérrez (9') 1 - 0
Paco Urbilla (25') 2 - 0
Jesús Vicedo (34') 3 - 0
Jesús Vicedo (43') 4 - 0
José María Vázquez (89') 5 - 0
mandakarallo Alineación oficial del equipo 'mandakarallo' en el partido 5 - 0 John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandakarallo Alineación oficial del equipo 'mandakarallo' en el partido 3 - 0 John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido
Tiene suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandakarallo

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en David Gutiérrez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de mandakarallo.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan mandakarallo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paco Urbilla des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): mandakarallo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jesús Vicedo va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Jesús Vicedo va incrementar l'avantatge de mandakarallo amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José María Vázquez va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 89 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paco Urbilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jesús Vicedo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yordan Lenkov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Roger Signes, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Deere, però Dušan Girčák no va poder encertar el xut.

John Deere Trail

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tommaso Venturina no va ser aprofitada per en Carles Enric Peretó que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deere van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dušan Girčák va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): El Deere va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dušan Girčák la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Tommaso Venturina va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tommaso Venturina.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Hauke Jieper de Deere va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Alfons Bornemann de Deere va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.