Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE PLANELLS (1455220) - fc_pou (1462210) » 698019360: T70/J14/VII

Liga 698019360 Información oficial sobre el partido 698019360 en Hattrick

29.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / VII.248 (38284)

Machos Iberos CF Alineación oficial del equipo 'Machos Iberos CF' en el partido 2 - 3 F.C. Melilla Alineación oficial del equipo 'F.C. Melilla' en el partido
0 - 1 Mauro Verdejo Rojas (23')
0 - 2 José Antonio Martínez Montes (24')
Jeroni Albella (37') 1 - 2
1 - 3 Geppino Bisceglia (74')
Jordi Gil de Zúñiga (85') 2 - 3
Machos Iberos CF Alineación oficial del equipo 'Machos Iberos CF' en el partido 2 - 3 F.C. Melilla Alineación oficial del equipo 'F.C. Melilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Machos Iberos CF Alineación oficial del equipo 'Machos Iberos CF' en el partido 3 - 1 F.C. Melilla Alineación oficial del equipo 'F.C. Melilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machos Iberos CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Jeroni Albella de Machos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jordi Gil de Zúñiga, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Machos.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jeroni Albella va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Machos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jordi Tortajada va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gotthelm Haien va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Jordi Tortajada no oblidarà el que li va passar durant el minut 33. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jeroni Albella va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Camilo Leal, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan Jordi Gil de Zúñiga des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jeroni Albella no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Tortajada.

F.C. Melilla

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Quan passaven 23 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Melilla. En Mauro Verdejo Rojas va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Mauro Verdejo Rojas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 24 de joc. José Antonio Martínez Montes es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Melilla va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Geppino Bisceglia, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Desclergues després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bernardo Pinos va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Desclergues al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Gian Maria Preziuso de Melilla va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Aragó López es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.