Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chichancito (775991) - FC Bohemibro (1366914) » 698017255: T70/J6/VII

Liga 698017255 Información oficial sobre el partido 698017255 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.211 (38247)

Darko Sports Alineación oficial del equipo 'Darko Sports' en el partido 2 - 1 Fierabras Alineación oficial del equipo 'Fierabras' en el partido
Rolando Casanavate (38') 1 - 0
1 - 1 Rodrigo Marsellesa (43')
Thomas Volanis (79') 2 - 1
Darko Sports Alineación oficial del equipo 'Darko Sports' en el partido 2 - 1 Fierabras Alineación oficial del equipo 'Fierabras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darko Sports Alineación oficial del equipo 'Darko Sports' en el partido 0 - 1 Fierabras Alineación oficial del equipo 'Fierabras' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darko Sports

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sports va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Rolando Casanavate, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Sports va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Thomas Volanis.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sports va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Mauro Oxenstierna va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 直樹 (Naoki) 矢野 (Yano) va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rolando Casanavate va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Martín Díaz de Sports es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fierabras

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rodrigo Marsellesa de Fierabras marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Julio Martínez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): El Fierabras va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 24 amb un llançament de falta perillós. En Gilberto Rodríguez però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Aleu Gallifa va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gilberto Rodríguez al minut 37 semblava entrar, però Kostas Komporoziadis va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Gilberto Rodríguez, al minut 39 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Josep Graupera per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 89, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Martínez.