Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wagaga (778230) - Mamóstoles CF (1415538) » 698017143: T70/J6/VII

Liga 698017143 Información oficial sobre el partido 698017143 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.209 (38245)

Wagaga Alineación oficial del equipo 'Wagaga' en el partido 0 - 1 Jolinski Alineación oficial del equipo 'Jolinski ' en el partido
0 - 1 Michael-Johann Leutmezer (38')
Wagaga Alineación oficial del equipo 'Wagaga' en el partido 0 - 1 Jolinski Alineación oficial del equipo 'Jolinski ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wagaga Alineación oficial del equipo 'Wagaga' en el partido 0 - 2 Jolinski Alineación oficial del equipo 'Jolinski ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wagaga

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Carro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wagaga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramon Jesús Alaró va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wagaga, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Luis Pacheco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Virxilio Guillán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Jolinski

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Michael-Johann Leutmezer que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Fernando Guerrero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Jolins va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kamel Bedoui va desviar el xut final de Miguel Durán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Kasparas Zinkievičius de Jolins, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mhammad Raddadi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Antonio Álvarez Vázquez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el Jolins va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mhammad Raddadi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 225 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Mhammad Raddadi gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jolins va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Oies Undabarrena va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Luis Marcelo Baley, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jolins va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Luis Marcelo Baley va enviar un xut des de 40 metres al minut 84, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.