Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Knizia United (1421427) - Los Diablos Amarillos CF. (996067) » 698016988: T70/J9/VII

Liga 698016988 Información oficial sobre el partido 698016988 en Hattrick

24.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VII.206 (38242)

los que te cuento fc Alineación oficial del equipo 'los que te cuento fc' en el partido 3 - 1 Nebot Yunaited Alineación oficial del equipo 'Nebot Yunaited' en el partido
0 - 1 Domingo Roca (28')
Ricardo Hereza (30') 1 - 1
Eliseu Forroll (72') 2 - 1
Ricardo Hereza (90') 3 - 1
los que te cuento fc Alineación oficial del equipo 'los que te cuento fc' en el partido 3 - 1 Nebot Yunaited Alineación oficial del equipo 'Nebot Yunaited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los que te cuento fc Alineación oficial del equipo 'los que te cuento fc' en el partido 5 - 0 Nebot Yunaited Alineación oficial del equipo 'Nebot Yunaited' en el partido
Tiene mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los que te cuento fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del cuento amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Ricardo Hereza en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 72 gràcies a la jugada de Eliseu Forroll, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): cuento va augmentar la diferència quan Ricardo Hereza no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcos Zorita va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Abdelmouqsit Bouabdallaoui va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cuento.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 彭 (Peng) 勇全 (Yongquan) de cuento la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nebot Yunaited

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Juan Francisco Brown va pentinar un córner cap al segon pal que Domingo Roca va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Yunaited va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Agustí Rius, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mihai Neacşu estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marcos Rojo, als 31 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edu Tapia Mateo de Yunaited va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Casla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Edu Tapia Mateo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.