Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Diablos Amarillos CF. (996067) - Knizia United (1421427) » 698016976: T70/J6/VII

Liga 698016976 Información oficial sobre el partido 698016976 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.206 (38242)

Nebot Yunaited Alineación oficial del equipo 'Nebot Yunaited' en el partido 1 - 3 paquetes FC. Alineación oficial del equipo 'paquetes FC.' en el partido
0 - 1 Óscar Inchaustegui (10')
0 - 2 Diego Gralla (31')
Luis Udobro (44') 1 - 2
1 - 3 Sergio Corts (47')
Nebot Yunaited Alineación oficial del equipo 'Nebot Yunaited' en el partido 1 - 3 paquetes FC. Alineación oficial del equipo 'paquetes FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nebot Yunaited Alineación oficial del equipo 'Nebot Yunaited' en el partido 2 - 1 paquetes FC. Alineación oficial del equipo 'paquetes FC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nebot Yunaited

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Yunaited va reduir el marcador al minut 44 a 1 - 2 quan Luis Udobro va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Yunaited va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raimon Enguix la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Izkar Ortuoste va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 43, i va passar la pilota a Miguel del Rincón, però aquest no va encertar a marcar.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Yunaited va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rubén Fuster Medina va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pedro Senis va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Miguel del Rincón no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

paquetes FC.

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Óscar Inchaustegui donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rafael Jimeno Caballer el va rematar Diego Gralla amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Sergio Corts va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 3 per a paquetes.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Iago Bermes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. paquetes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, el paquetes va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Óscar Inchaustegui s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Corts. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de paquetes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iago Adrián Pérez de Corta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Inchaustegui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.