Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Candelaria Palace FC (309043) - Cale FC SDA (777616) » 698014799: T70/J8/VII

Liga 698014799 Información oficial sobre el partido 698014799 en Hattrick

17.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VII.167 (38203)

Steaua nohasdebeber Alineación oficial del equipo 'Steaua nohasdebeber' en el partido 1 - 1 Dragon ball legend Alineación oficial del equipo 'Dragon ball legend' en el partido
0 - 1 Alberto Menchaca (40')
Jesús Ortiz Díaz (44') 1 - 1
Steaua nohasdebeber Alineación oficial del equipo 'Steaua nohasdebeber' en el partido 1 - 1 Dragon ball legend Alineación oficial del equipo 'Dragon ball legend' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua nohasdebeber Alineación oficial del equipo 'Steaua nohasdebeber' en el partido 2 - 0 Dragon ball legend Alineación oficial del equipo 'Dragon ball legend' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua nohasdebeber

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El porter de nohasdebeber va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jesús Ortiz Díaz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a nohasdebeber per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 牛 (Niu) 瑞才 (Ruicai), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Rodrigo Rivas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de nohasdebeber.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Antonio Sáenz de Baranda no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): nohasdebeber per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Antonio Sáenz de Baranda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): nohasdebeber va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Guillermo Venero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): nohasdebeber va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Mier Marín en un 1 contra 1 amb el porter Pere Purull, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Venero de nohasdebeber es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Mier Marín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dragon ball legend

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Alberto Menchaca va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Martín de Armas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Rafael Suárez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dragon va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Dragon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Xavier Túrias va desviar el xut final de Ignacio Masó després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dragon sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Suárez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.