Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chiniwinis (492405) - NIEBLA FC (314634) » 698014091: T70/J13/VII

Liga 698014091 Información oficial sobre el partido 698014091 en Hattrick

22.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VII.154 (38190)

Pannucci F.C Alineación oficial del equipo 'Pannucci F.C' en el partido 4 - 0 Atlético de Cydonia F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia F.C' en el partido
Anastacio Ostolaza (3') 1 - 0
Joan Marimont (5') 2 - 0
Serafín Villa (9') 3 - 0
Serafín Villa (85') 4 - 0
Pannucci F.C Alineación oficial del equipo 'Pannucci F.C' en el partido 4 - 0 Atlético de Cydonia F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pannucci F.C Alineación oficial del equipo 'Pannucci F.C' en el partido 2 - 1 Atlético de Cydonia F.C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia F.C' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pannucci F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pannucci. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Anastacio Ostolaza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joan Marimont es va introduir dins la defensa central al minut 5, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jordi Llisteri arribés a peus de Serafín Villa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pannucci el 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pannucci pel centre va donar un gran resultat: el gol de Serafín Villa va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Raúl Frexa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Joan Marimont es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Serafín Villa de Pannucci la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Avelín Garrinaga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Atlético de Cydonia F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): David Castrillo quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Antonio Sacristán va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Atlético van seguir progressant per la banda dreta. Desiderio Vilella va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 254 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86, Atlético va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Desiderio Vilella no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Sergio Labastida de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.