Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Diegoat FC (772044) - Old Caipirinha FC (1592871) » 698009761: T70/J8/VII

Liga 698009761 Información oficial sobre el partido 698009761 en Hattrick

17.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VII.77 (38113)

amarillotes fc Alineación oficial del equipo 'amarillotes fc' en el partido 0 - 5 Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido
0 - 1 Emil Monev (29')
0 - 2 Ricardo Estor (32')
0 - 3 Markus Putz (71')
0 - 4 Andrea Giuseppe Cecchetti (80')
0 - 5 Emil Monev (86')
amarillotes fc Alineación oficial del equipo 'amarillotes fc' en el partido 0 - 5 Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
amarillotes fc Alineación oficial del equipo 'amarillotes fc' en el partido 0 - 6 Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amarillotes fc

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Noelio Vinayo va ser clau en la jugada d'atac de amarillotes al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pepito Miranda Galeano, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Albelda.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zakaria Louani de amarillotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Artime de amarillotes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ricardo Albelda va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Old Caipirinha FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Emil Monev va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ricardo Estor, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Markus Putz de Caipirinha va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Andrea Giuseppe Cecchetti va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 4 per a Caipirinha.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Emil Monev de Caipirinha l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Álvarez Cabanilla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Markus Putz de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Caipirinha va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joaquín Sevilla Lara va desviar el xut final de Jesús Álvarez Cabanilla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Caipirinha quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Emil Monev va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Andrea Giuseppe Cecchetti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ricardo Estor va enviar un xut des de 40 metres al minut 87, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.