Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragones del Krinn (992921) - Hogwarts FC (778098) » 698007652: T70/J13/VII

Liga 698007652 Información oficial sobre el partido 698007652 en Hattrick

22.10.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VII.39 (38075)

Dragones del Krinn Alineación oficial del equipo 'Dragones del Krinn' en el partido 4 - 1 Hogwarts FC Alineación oficial del equipo 'Hogwarts FC' en el partido
Miguel Frontín (17') 1 - 0
Eddie Mullen (25') 2 - 0
Publio Cornelio Barrenechea (30') 3 - 0
Publio Cornelio Barrenechea (37') 4 - 0
4 - 1 Todd Egerton (79')
Dragones del Krinn Alineación oficial del equipo 'Dragones del Krinn' en el partido 4 - 1 Hogwarts FC Alineación oficial del equipo 'Hogwarts FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dragones del Krinn Alineación oficial del equipo 'Dragones del Krinn' en el partido 2 - 2 Hogwarts FC Alineación oficial del equipo 'Hogwarts FC' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragones del Krinn

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va premiar Dragones amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Miguel Frontín va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dragones a 2 - 0. Eddie Mullen va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Publio Cornelio Barrenechea va incrementar l'avantatge de Dragones amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Publio Cornelio Barrenechea va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Dragones, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tsiartas Alfieri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sergio Parada no va ser aprofitada per en Felis Viejo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Dragones ho intentava per la dreta per mitjà de Tsiartas Alfieri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Ruano de Dragones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Frontín de Dragones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hogwarts FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Hogwarts van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 79 quan Todd Egerton sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Quintano va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 254 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27, Hogwarts va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Josep Lluís Torret no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Carlos Villayuste va fer una estirada espectacular al minut 31, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ricardo Quintano.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Miquel Àngel Sabrià va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.