Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catapulta Infernal (1580119) - Golden Sas (492798) » 698004525: T70/J1/VI

Liga 698004525 Información oficial sobre el partido 698004525 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.1008 (15326)

El Mondongo feroz Alineación oficial del equipo 'El Mondongo feroz' en el partido 3 - 0 TikiTaki FC Alineación oficial del equipo 'TikiTaki FC' en el partido
Placido Orsomando (47') 1 - 0
Wojciech Nadziejko (57') 2 - 0
蔡 (Cai) 民 (Min) (67') 3 - 0
El Mondongo feroz Alineación oficial del equipo 'El Mondongo feroz' en el partido 3 - 0 TikiTaki FC Alineación oficial del equipo 'TikiTaki FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Mondongo feroz Alineación oficial del equipo 'El Mondongo feroz' en el partido 4 - 0 TikiTaki FC Alineación oficial del equipo 'TikiTaki FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Mondongo feroz

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Placido Orsomando va donar a Mondongo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wojciech Nadziejko va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mondongo pel centre va donar un gran resultat: el gol de 蔡 (Cai) 民 (Min) va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Rudolf Ostružár del Mondongo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Mondongo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quentin Duval, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Mondongo va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Mikko Jaakkola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Benjamin Skorup va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mondongo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sieger Hendriks de Mondongo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

TikiTaki FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Guillaume Lever va intentar anar-se'n per velocitat al minut 12 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Paul Ţepeluş quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Arzalluz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, José Luis Jaén de Tik va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.