Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atco Saguntino (436461) - Perla bonica (313620) » 698003326: T70/J9/VI

Liga 698003326 Información oficial sobre el partido 698003326 en Hattrick

24.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 9 / VI.986 (15304)

Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 2 - 1 Perla bonica Alineación oficial del equipo 'Perla bonica' en el partido
Dino Someda (16') 1 - 0
Vasyl Kaminskiy (47') 2 - 0
2 - 1 Roberto Masili (61')
Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 2 - 1 Perla bonica Alineación oficial del equipo 'Perla bonica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atco Saguntino Alineación oficial del equipo 'Atco Saguntino' en el partido 5 - 2 Perla bonica Alineación oficial del equipo 'Perla bonica' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atco Saguntino

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dino Someda de Saguntino va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Saguntino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vasyl Kaminskiy va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Diego Interdonato gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joža Morović va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Al minut 35, Dino Someda gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Fáguez de Saguntino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Kiril Parchev de Saguntino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Perla bonica

Goles Goles

  • 154 Minuto 61 (Gol de penalti): bonica va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Roberto Masili.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): bonica va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zygmunt Stęporek va desviar el xut final de Antonio Mataloni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): bonica va estar a punt d'empatar al 24 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Antonio Mataloni que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): bonica va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Víctor Trujillo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.