Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

roc blanc (1455421) - RCD Arrecife (311306) » 697999514: T70/J8/VI

Liga 697999514 Información oficial sobre el partido 697999514 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.918 (15236)

roc blanc Alineación oficial del equipo 'roc blanc' en el partido 1 - 0 RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido
Enrique Pastor León (39') 1 - 0
roc blanc Alineación oficial del equipo 'roc blanc' en el partido 1 - 0 RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
roc blanc Alineación oficial del equipo 'roc blanc' en el partido 1 - 2 RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

roc blanc

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): blanc va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ferdinand Lenz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Enrique Pastor León que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de blanc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ferdinand Lenz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Feliks Ogierman de blanc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Muñoz.

RCD Arrecife

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Wolf Brinckmann va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Ávila va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Amador Bellera va estar a punt de posar per davant a Arrecife amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Ávila va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Abdou Massounde de Arrecife, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Abdou Massounde va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mario López sol davant la porteria al minut 41, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Julio Ricardo Cousillas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Wolf Brinckmann va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Deron Garvey va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Arrecife creava perill des de la dreta al minut 73, però en José Ávila, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marcel Oniu desviant la pilota a servei de cantonada.