Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El (772932) - Forza Breo (489285) » 697998959: T70/J10/VI

Liga 697998959 Información oficial sobre el partido 697998959 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VI.908 (15226)

Listunos F.C. Alineación oficial del equipo 'Listunos F.C.' en el partido 0 - 6 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
0 - 1 Alastair Pryor (4')
0 - 2 Alastair Pryor (40')
0 - 3 Jure Pavlica (66')
0 - 4 Jure Pavlica (72')
0 - 5 Bouy Phan (82')
0 - 6 Jordan Lupro (85')
Listunos F.C. Alineación oficial del equipo 'Listunos F.C.' en el partido 0 - 6 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Listunos F.C. Alineación oficial del equipo 'Listunos F.C.' en el partido 0 - 5 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Listunos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Listunos van sortir al contraatac al minut 37, però Vincenzo Sbaraglia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vincenzo Sbaraglia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 87 minuts, el Listunos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Forza Breo

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alastair Pryor es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alastair Pryor va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a Breo l'avantatge per 0 - 3. Jure Pavlica en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jure Pavlica, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Breo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bouy Phan.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Costin Talpalariu la va rematar Jordan Lupro amb una magnífica volea que va fer pujar per a Breo el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, el Breo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Valentin Steriu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alastair Pryor de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Steffan Dolleris va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jordan Lupro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Breo va estar a punt de marcar quan Steffan Dolleris va fer una passada impressionant a Daoud Gacemi, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Valentin Steriu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.