Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

noscoronamos (1365710) - NairdA FC (1417822) » 697998921: T70/J14/VI

Liga 697998921 Información oficial sobre el partido 697998921 en Hattrick

29.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 14 / VI.907 (15225)

noscoronamos Alineación oficial del equipo 'noscoronamos' en el partido 1 - 0 NairdA FC Alineación oficial del equipo 'NairdA FC' en el partido
Mateo Folgado (37') 1 - 0
noscoronamos Alineación oficial del equipo 'noscoronamos' en el partido 1 - 0 NairdA FC Alineación oficial del equipo 'NairdA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
noscoronamos Alineación oficial del equipo 'noscoronamos' en el partido 1 - 1 NairdA FC Alineación oficial del equipo 'NairdA FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noscoronamos

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mateo Folgado va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Manolo Navarro per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): noscoronamos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Mateo Folgado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Heitor Costeira va deixar a Manolo Navarro assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cassià Montcada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 彭 (Peng) 若贵 (Ruogui) va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Pere Bach va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Al minut 51 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Luka Marković, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 葛 (Kot) 雙圭 (Shuanggui) de noscoronamos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

NairdA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mustafa Hafız sol davant la porteria al minut 38, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Elisardo Sixto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): NairdA van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Amunds Binavs-Binauss no va ser gens encertat.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Amunds Binavs-Binauss va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.