Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hail Satan FC (773182) - Real Sporting Atlético Balompié (995372) » 697996879: T70/J7/VI

Liga 697996879 Información oficial sobre el partido 697996879 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / VI.871 (15189)

Hail Satan FC Alineación oficial del equipo 'Hail Satan FC' en el partido 2 - 2 Real Sporting Atlético Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Atlético Balompié' en el partido
Ferenc Csulik (17') 1 - 0
1 - 1 Iñigo Bediaga (30')
Ireneusz Noweta (52') 2 - 1
2 - 2 László Kisistók (69')
Hail Satan FC Alineación oficial del equipo 'Hail Satan FC' en el partido 2 - 2 Real Sporting Atlético Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Atlético Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hail Satan FC Alineación oficial del equipo 'Hail Satan FC' en el partido 1 - 2 Real Sporting Atlético Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Atlético Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hail Satan FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): En Ferenc Csulik va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Satan, atacant per l'esquerra al minut 52, va aprofitar el magnífic llançament de Ireneusz Noweta per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ireneusz Noweta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Satan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuele Canale, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Satan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Albà Parés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marian Kolev.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Albà Parés de Satan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Ville Kivijärvi de Satan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albà Parés de Satan va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Real Sporting Atlético Balompié

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Sporting van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 30, quan Iñigo Bediaga va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de László Kisistók que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sporting la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Peter Wennström es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): László Kisistók, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Quentin Bristot quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Quentin Bristot va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): David Casals va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcus Wick va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sporting sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Quentin Bristot, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): László Kisistók de Sporting es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.