Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Tejar CF (1437034) - ATJ (1368452) » 697996574: T70/J1/VI

Liga 697996574 Información oficial sobre el partido 697996574 en Hattrick

30.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 1 / VI.866 (15184)

El Tejar CF Alineación oficial del equipo 'El Tejar CF' en el partido 1 - 2 GOLDEN BOYS BCN Alineación oficial del equipo 'GOLDEN BOYS BCN' en el partido
Tarenaldo Galeón (12') 1 - 0
1 - 1 Mateusz Zaniewicz (25')
1 - 2 Bermudo Pacheco (59')
El Tejar CF Alineación oficial del equipo 'El Tejar CF' en el partido 1 - 2 GOLDEN BOYS BCN Alineación oficial del equipo 'GOLDEN BOYS BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Tejar CF Alineación oficial del equipo 'El Tejar CF' en el partido 4 - 2 GOLDEN BOYS BCN Alineación oficial del equipo 'GOLDEN BOYS BCN' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Tejar CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Tejar, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Tarenaldo Galeón per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tarenaldo Galeón va intentar anar-se'n per velocitat al minut 10 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bendix Mathiasen va rematar alt.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Hermínio Fernando Oliveira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Oier Azpikueta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Bendix Mathiasen va estar a punt d'empatar per a Tejar quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gigi Panunzi va desviar la pilota a l'últim instant.

GOLDEN BOYS BCN

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 25, quan Mateusz Zaniewicz va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): GB-BCN agafava avantatge al minut 59 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bermudo Pacheco amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GB-BCN que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Jacolet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): GB-BCN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joaquín Guamis va desviar el xut final de Hugo De la Peña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Fernando Celayarán va xutar magistralment una falta al minut 34 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Hugo De la Peña, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 50 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tejar. La jugada d'estratègia del GB-BCN per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Enrique Jacolet va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Peñalba de GB-BCN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.