Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iceman Dükinho (1436791) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 697995333: T70/J13/VI

Liga 697995333 Información oficial sobre el partido 697995333 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.843 (15161)

JJ Iceman Alineación oficial del equipo 'JJ Iceman' en el partido 0 - 2 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
0 - 1 Andreu Rosés (6')
0 - 2 Ursyn Paszkowski (38')
JJ Iceman Alineación oficial del equipo 'JJ Iceman' en el partido 0 - 2 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
JJ Iceman Alineación oficial del equipo 'JJ Iceman' en el partido 1 - 3 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JJ Iceman

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jonas Andreas Dickmann va servir per deixar enrere el gegant Marcelo Loncopan al minut 12, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesus Caldeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ORGULLO DE PUMA

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El TRIGÜEY era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Andreu Rosés va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ursyn Paszkowski va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Horst-Eberhard Auge va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Norbert Füssl, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Norbert Füssl de TRIGÜEY va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Horst-Eberhard Auge va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kajetan Wygwizd, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kajetan Wygwizd va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Kajetan Wygwizd va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ursyn Paszkowski de TRIGÜEY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.