Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Papu's Team (989091) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 697995316: T70/J10/VI

Liga 697995316 Información oficial sobre el partido 697995316 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VI.843 (15161)

Papu's Team Alineación oficial del equipo 'Papu's Team' en el partido 1 - 2 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
0 - 1 Zumai Galartza (15')
Pablo Borja (29') 1 - 1
1 - 2 Horst-Eberhard Auge (64')
Papu's Team Alineación oficial del equipo 'Papu's Team' en el partido 1 - 2 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Papu's Team Alineación oficial del equipo 'Papu's Team' en el partido 2 - 1 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papu's Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Leo Purkiss entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Papus, un peu providencial d'en Pablo Borja va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Leo Purkiss quasi marca en una jugada assajada de córner que Mahmoud Gabr havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Ilasa.

ORGULLO DE PUMA

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Zumai Galartza va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a TRIGÜEY.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): El TRIGÜEY era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Horst-Eberhard Auge va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TRIGÜEY que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ursyn Paszkowski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TRIGÜEY, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Ursyn Paszkowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant David Verganzo? Un error clamorós seu va donar a Patrik Otto una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Verganzo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TRIGÜEY va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andreu Rosés va sortir per sobre el travesser.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 73 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.