Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tobanes (1456712) - Don bigotitos de peluche F.C. (988894) » 697995013: T70/J4/VI

Liga 697995013 Información oficial sobre el partido 697995013 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VI.838 (15156)

tobanes Alineación oficial del equipo 'tobanes' en el partido 1 - 0 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
Ilya Kutyakin (68') 1 - 0
tobanes Alineación oficial del equipo 'tobanes' en el partido 1 - 0 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tobanes Alineación oficial del equipo 'tobanes' en el partido 1 - 1 Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tobanes

Goles Goles

  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): tobanes va agafar avantatge al minut 68 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Ilya Kutyakin fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Karl-Mikael Fyhrer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): tobanes van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Ilya Kutyakin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ilya Kutyakin va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Andrés Lugo del tobanes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Don bigotitos de peluche F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): Al minut 20 un refús amb el peu d'en Isak Arendt va anar a parar als peus del Efraín Trucco que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): bigotitos va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Marcos Irusta va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del bigotitos va deixar en bona posició a en Emil Cosma per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.