Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sportbox (1460427) - Iberia Torrejón F.C. (1420902) » 697993129: T70/J8/VI

Liga 697993129 Información oficial sobre el partido 697993129 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.804 (15122)

sportbox Alineación oficial del equipo 'sportbox' en el partido 1 - 1 Iberia Torrejón C.F Alineación oficial del equipo 'Iberia Torrejón C.F' en el partido
Goi Egurregi (55') 1 - 0
1 - 1 Rubén Gutiérrez (80')
sportbox Alineación oficial del equipo 'sportbox' en el partido 1 - 1 Iberia Torrejón C.F Alineación oficial del equipo 'Iberia Torrejón C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sportbox Alineación oficial del equipo 'sportbox' en el partido 2 - 2 Iberia Torrejón C.F Alineación oficial del equipo 'Iberia Torrejón C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,3 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sportbox

Goles Goles

  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Goi Egurregi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 55, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del sportbox, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sportbox a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Goi Egurregi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eladi Castilló va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Constantí Monjo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eladi Castilló va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bogdan Wnuczek va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Goi Egurregi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Constantí Monjo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Wnuczek de sportbox va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Iberia Torrejón C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Rubén Gutiérrez de Iberia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Manuel Vázquez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Adrián Pedrayes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Bernardo Muñiz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Vázquez de Iberia es va emportar una amonestació al minut 50 per provocar un rival.