Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saludeño (772117) - AC Rasca (1367069) » 697990832: T70/J8/VI

Liga 697990832 Información oficial sobre el partido 697990832 en Hattrick

17.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 8 / VI.763 (15081)

FC Sumoll Alineación oficial del equipo 'FC Sumoll' en el partido 0 - 3 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
0 - 1 Fernando Villamañán (25')
0 - 2 Fernando Villamañán (74')
0 - 3 Andima Zupide (75')
FC Sumoll Alineación oficial del equipo 'FC Sumoll' en el partido 0 - 3 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Sumoll Alineación oficial del equipo 'FC Sumoll' en el partido 0 - 5 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sumoll

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sumoll va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Montero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

AC Rasca

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Villamañán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Higini Baiges va anar a parar al cap de Fernando Villamañán que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Rasca el 0 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andima Zupide de Rasca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Saúl Clavijo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Saúl Clavijo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Salvador Todolí de Rasca va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Manuel Montero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Víctor Fernández Magallón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lluís Albert Colomer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andima Zupide.