Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vegasan (1583933) - Catenaccio F.C. (314258) » 697988065: T70/J2/VI

Liga 697988065 Información oficial sobre el partido 697988065 en Hattrick

06.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 2 / VI.714 (15032)

vegasan Alineación oficial del equipo 'vegasan' en el partido 1 - 1 Catenaccio F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenaccio F.C.' en el partido
0 - 1 Jaime San Vicente (41')
Constantin Stănică (51') 1 - 1
vegasan Alineación oficial del equipo 'vegasan' en el partido 1 - 1 Catenaccio F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenaccio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vegasan Alineación oficial del equipo 'vegasan' en el partido 2 - 0 Catenaccio F.C. Alineación oficial del equipo 'Catenaccio F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vegasan

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): vegasan equilibrava la balança al minut 51. En Constantin Stănică, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Constantin Stănică arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de vegasan la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): vegasan per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Javier Antonio Añazco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): vegasan va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Juan Ibarburu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Juan Ibarburu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Catenaccio F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jaime San Vicente va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Catenaccio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Mirko Concari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Tobías Esparís va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Catenaccio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Jaime San Vicente des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Daris Šehović va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Artacho va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Andri Marrucio va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Artacho va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andri Marrucio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 69, el Catenaccio estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jaime San Vicente va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Germano Tavares va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Catenaccio que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.