Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Academia de Fútbol Alcobendas (802077) - Jatera (1600080) » 697985618: T70/J6/VI

Liga 697985618 Información oficial sobre el partido 697985618 en Hattrick

03.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VI.670 (14988)

Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 1 - 3 Jatera Alineación oficial del equipo 'Jatera' en el partido
0 - 1 Luigi Principe (4')
Diamil Sall (10') 1 - 1
1 - 2 Álvaro Garrido Abiétar (59')
1 - 3 Eduardo Junguito (69')
Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 1 - 3 Jatera Alineación oficial del equipo 'Jatera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Seis de Diciembre Alineación oficial del equipo 'Sporting Seis de Diciembre' en el partido 1 - 0 Jatera Alineación oficial del equipo 'Jatera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Seis de Diciembre

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 10 i semblava que Sporting6D desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Diamil Sall va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Jatera

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Jatera va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Luigi Principe va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Álvaro Garrido Abiétar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Eduardo Junguito va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joan Espuig després de 5 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ramiro Ordoñez va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Álvaro Garrido Abiétar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ramon Àngel Cercós havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Álvaro Garrido Abiétar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Ramiro Ordoñez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Álvaro Garrido Abiétar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.