Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andovalaos (795200) - fu pe (1582605) » 697980483: T70/J10/VI

Liga 697980483 Información oficial sobre el partido 697980483 en Hattrick

01.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 10 / VI.578 (14896)

Andovalaos Alineación oficial del equipo 'Andovalaos' en el partido 4 - 2 Al-Napoli Alineación oficial del equipo 'Al-Napoli' en el partido
0 - 1 Antoni Todorov (3')
Robert Reay (26') 1 - 1
Li Jie Ming (36') 2 - 1
Bobby Martin (37') 3 - 1
Robert Reay (73') 4 - 1
4 - 2 Antoni Todorov (79')
Andovalaos Alineación oficial del equipo 'Andovalaos' en el partido 4 - 2 Al-Napoli Alineación oficial del equipo 'Al-Napoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Andovalaos Alineación oficial del equipo 'Andovalaos' en el partido 4 - 1 Al-Napoli Alineación oficial del equipo 'Al-Napoli' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andovalaos

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors del Andovalaos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 26, deixant Robert Reay en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Andovalaos va ser Li Jie Ming.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Andovalaos. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Bobby Martin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Robert Reay, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eugenio Valverde per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gino Rensberger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Chinés Centagoya gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gino Rensberger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robert Reay. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Al-Napoli

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Dani Balot de Al-Napoli va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Antoni Todorov, que no va perdonar.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antoni Todorov va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Al-Napoli, mentre ja celebrava el 4 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Hieronim Głuch va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Einar Danielsen va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Walt Barlagen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antoni Todorov de Al-Napoli es va guanyar la targeta groga merescudament.