Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hamijos (1460684) - Thurifera Fútbol Team (124242) » 697973381: T70/J13/VI

Liga 697973381 Información oficial sobre el partido 697973381 en Hattrick

22.10.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 13 / VI.451 (14769)

Hamijos Alineación oficial del equipo 'Hamijos' en el partido 1 - 1 Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido
0 - 1 Tom Farr (54')
Lars Løken (68') 1 - 1
Hamijos Alineación oficial del equipo 'Hamijos' en el partido 1 - 1 Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hamijos Alineación oficial del equipo 'Hamijos' en el partido 2 - 1 Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamijos

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pablo César Benavides va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lars Løken la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Hamijos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Hans-Heinz Frommhold va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Albīns Jankovskis va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 55, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Albīns Jankovskis de Hamijos va intentar batre la porteria rival al minut 61 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Hamijos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Oier Goiatz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Andrés Lucente.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars Løken de Hamijos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Thurifera Fútbol Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 54, en Gerald Estermann la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Tom Farr que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Terje Larsen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Edmundo Iruñela, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Marcelo Ranchal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Steven Butchart es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.